Site Loader

Een man vertelde de politie dat een vrouw die hij die dag net had ontmoet hem $ 60 betaalde om een ​​proefrit te maken met een Tesla, zodat ze ermee kon rijden. Tijdens de proefrit stal de vrouw echter de auto.

Volgens de politie ging de man op 18 oktober met Areyon Niley McKay naar de Tesla-dealer in Troy. Hij zei dat hij een testrit wilde maken met een Tesla Model Y en zei dat McKay, 20, niet in de auto zou rijden. McKay had geen vergunning, zei de politie.

Waarom gebruiken millennials hun telefoon om in 3 weken een taal te leren?

Tegen het einde van de 30 minuten durende testrit zei de man dat de vrouw naar verluidt op de bestuurdersstoel was gaan zitten en wegreed. Autotheorie dagcursus online volgen. Hij zei dat hij probeerde het voertuig terug te krijgen van de vrouw uit Detroit, maar dat dat niet lukte. Toen de man vertelde wat er met de dealer was gebeurd, werd de politie gebeld en werd de auto gevolgd.

Na verschillende pogingen om de auto te stoppen, kon de politie McKay op Vernier in de buurt van de I-94 Service Drive arresteren. Opleiding verkeersregelaar kun je online volgen. Ze wordt beschuldigd van vluchten om te ontkomen, onrechtmatig wegrijden in een motorvoertuig, het verstrekken van valse informatie aan een politieagent en het hebben van een gewijzigd rijbewijs. McKay kreeg een borgsom van $ 20.000 in contanten.

 

 

 

 

 

 

editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.