Site Loader

De prijs van Shiba Inu blijft worstelen met een terugkeer naar het waardegebied van $ 0,0000650. Een terugkeer naar $ 0,0000650 kan de voorbode zijn van een massale uitbraak en berenval. Een afwijzing zou echter waarschijnlijk leiden tot een uitverkoop. Shiba Inu-prijs staat voor de laatste test en koopkans om door te gaan naar nieuwe all-time highs. De prijs van Shiba Inu bevindt zich op een make-or-break-niveau.

Solana bull flag breakout suggereert dat SOL $ 300 zal bereiken

De Solana-prijsactie kende een overweldigend bullish slot op zaterdag met een enorme drive van 6%. Verkopers hebben zondag geprobeerd Solana lager terug te brengen, maar dat is niet gelukt. eth koers vandaag bekijken is mogelijk. Bulls waren uiteindelijk in staat om Solana boven de Tenkan-Sen te houden, wat op korte termijn steun creëerde. Een bullish entry is nu in zicht om een ​​stijging richting $300 te bevestigen.

 

Vechain-prijs ziet stieren zich voorbereiden op nieuwe all-time highs

De prijs van Vechain (VET) beleeft een bullish uitbraak van de wimpelformatie die op 9 november begon. De opwaartse trend werd ondersteund door de paarse stijgende trendlijn en zag prijsactie tot boven het historische cruciale niveau van $ 0,15 uitkomen. goedkoop bitcoins kopen is mogelijk online. Verwacht dat Vechain-stieren zullen streven naar nieuwe all-time highs, maar nu de Relative Strength Index overbought is, zou verder opwaartse wending moeten worden gedempt.

 

 

editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.