Site Loader

Het opsporen van de beste speculatie in de landbouwsector kan precair zijn voor de ongeoefende financier met bijna geen informatie over het gebied, maar er is duidelijk een breed scala aan keuzes beschikbaar, waaronder reserves voor tuinbouwbedrijven, directe landbouwactiviteiten en het kopen van waarden in agrarische organisaties. In dit artikel zal ik een benadering onderzoeken om de verschillende keuzes te onderzoeken, de gevaren die ze opleveren voor financiers, de mechanica van hoe elk soort speculatie in de landbouwindustrie werkt, en de winsten die nu worden behaald.

We zullen meteen een kijkje nemen in de relevantie van een landbouwonderneming voor het huidige monetaire klimaat, en of dit specifieke gebied ons de aanwijzingen geeft dat we de mogelijkheid hebben om ontwikkeling en betaling te creëren.

Het huidige economische klimaat

De wereldwijde economie verkeert vooralsnog in een staat van ontwrichting, en het VK is specifiek bezig met het terugschroeven van openstaande uitgaven om een ​​onbeheersbare publieke verplichting te verminderen, de bevolking ontwikkelt zich en kwantitatieve facilitering zal ons waarschijnlijk naar een tijd van toenemende zwelling leiden. Evenzo impliceert de afwezigheid van financiële waarneembaarheid dat het buitengewoon moeilijk is om middelen zoals aandelen te waarderen, en dat de leningskosten zo laag zijn, betekent dat onze geldwinkels geen onmiskenbare beloning opleveren om over te praten.

Dus wat is hier de betekenis voor financiers? Het houdt in dat we middelen moeten kopen die een positieve relatie hebben met opzwellen, bijvoorbeeld dat ze sneller in aanzien stijgen dan het tempo van de expansie. Deze middelen zouden eveneens een beloning moeten vormen ter vervanging van het loon dat we aan contant geld hebben verloren, ten slotte alle middelen die die we kopen, moet ook een solide en meetbare geschiedenis hebben.

editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.